چک لیست سئو وردپرس: 12 کاری که باید انجام دهید
آیا می خواهید نحوه انجام سئو وردپرس را یاد بگیرید؟ در اینجا چک لیست شما از کارهایی است که باید برای بهینه سازی سایت وردپرس خود انجام دهید:
- ارائه دهنده هاست مناسب را انتخاب کنید
- افزونه های سئو را نصب کنید
- کلمات کلیدی مناسب را پیدا کنید
- URL های خود را بهینه کنید
- زمان بارگذاری وب سایت وردپرس خود را بهبود بخشید
- پیوندهای داخلی را به صفحات وردپرس خود اضافه کنید
- تنظیمات دید سایت خود را بررسی کنید
- نقشه سایت XML خود را ارسال کنید
- سرفصل های صفحه وردپرس خود را بهینه کنید
- تگ های عنوان منحصر به فرد و توضیحات متا را ایجاد کنید
- متن جایگزین را به تصاویر اضافه کنید
- روی نیت کاربر تمرکز کنید
برای یادگیری بیشتر خواندن را ادامه دهید!
1. ارائه دهنده هاست مناسب را انتخاب کنید
اولین چک لیست سئوی ما برای وردپرس، انتخاب ارائه دهنده هاست مناسب است . شما می خواهید یک ارائه دهنده هاست قابل اعتماد انتخاب کنید تا مطمئن شوید که وب سایت شما برای موتورهای جستجو بهینه شده است.
ده ها ارائه دهنده هاست در بازار وجود دارد که می توانید از آنها برای میزبانی وب سایت خود استفاده کنید. در اینجا انواع مختلفی از میزبانی وب سایت وجود دارد که می توانید استفاده کنید:
- هاست اشتراکی: وب سایت شما در همان سروری که سایر وب سایت های دارای هاست اشتراکی ذخیره می شود. این گزینه مقرون به صرفه تر است زیرا شما هزینه را با سایر مشاغل به اشتراک می گذارید، اما همچنین به دلیل اشتراک گذاری هاست خود خطر کندی وب سایت خود را دارید.
- میزبانی سرور اختصاصی: در سمت دیگر هاست اشتراکی هاست سرور اختصاصی قرار دارد. با این گزینه شما یک سرور خصوصی برای میزبانی وب سایت خود دارید و خودتان آن را مدیریت می کنید. این یک راه عالی برای اطمینان از کنترل هاست خود است، اما هزینه دارد.
- هاست ابری: یکی دیگر از گزینه های میزبانی وب سایت شما میزبانی ابری است. با استفاده از این گزینه، برای ساخت هاست خود نیازی به زیرساخت ندارید و می توانید منابع خود را در چندین سرور پخش کنید. این گزینه با رشد کسب و کار شما نیز افزایش می یابد.
- میزبانی مدیریت شده: گزینه دیگری برای میزبانی وب سایت شما میزبانی مدیریت شده است . با این گزینه، یک شرکت سخت افزار مورد نیاز برای راه اندازی هاست خود را فراهم می کند. آنها همچنین نگهداری روزانه هاست شما را مدیریت خواهند کرد.
به طور کلی، بهترین گزینه هاست برای سئو، هاست ابری یا مدیریت شده است. این گزینه ها برای بودجه شما بهتر هستند و به اندازه کافی از شما پشتیبانی می کنند تا به رتبه وب سایت شما در جستجو کمک کند.
برخی از گزینه های میزبانی وب سایت عالی که می توانید استفاده کنید عبارتند از:
- SiteGround
- WPEngine
- HostGator
- BlueHost
- دریم هاست
برای کسب اطلاعات بیشتر، این مقاله را در مورد یافتن بهترین گزینه های میزبانی وب سایت وردپرس خود بررسی کنید!
بخوانید: بهترین گزینه های میزبانی وردپرس برای وب سایت شما
2. افزونه های سئو را نصب کنید
اگر می خواهید سایت وردپرس خود را بهینه کنید، با پیدا کردن و نصب افزونه های سئو وردپرس شروع کنید . افزونه های سئو به شما این امکان را می دهند که وب سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید تا بتوانید رتبه بهتری در نتایج جستجو داشته باشید.
محبوب ترین افزونه سئو وردپرس Yoast SEO است . این افزونه همه چیزهایی را که برای کمک به رتبه بندی وب سایت شما در جستجوها نیاز دارید را فراهم می کند، از جمله بهینه سازی متا تگ ، بهبود سرعت صفحه و موارد دیگر.

همچنین می توانید از سایر افزونه های سئو مانند:
- AIOSEO
- SEOPress
- سئوی Squirrly
- مجموع کش W3
- و بیشتر
ادغام یک افزونه SEO برای کمک به رتبه بندی وب سایت شما در نتایج جستجو بسیار مهم است.
3. کلمات کلیدی مناسب را پیدا کنید
بعدی در چک لیست سئوی وردپرس ما یافتن کلمات کلیدی مناسب است. هنگامی که کاربران جستجو می کنند ، کلمات کلیدی را در نوار جستجو تایپ می کنند تا به آنها در یافتن نتایج مرتبط کمک کند. اگر می خواهید کسب و کار شما در نتایج مرتبط ظاهر شود، باید صفحات وردپرس خود را برای شرایط مرتبط بهینه کنید.
بنابراین، چگونه کلمات کلیدی مرتبط با صفحات خود را پیدا می کنید؟ می توانید از ابزار تحقیق کلمات کلیدی مانند KeywordsFX برای یافتن اصطلاحات استفاده کنید. به کلمات کلیدی طولانی که حاوی سه کلمه یا بیشتر هستند، بچسبید ، زیرا آنها خاص هستند و ترافیک واجد شرایط بیشتری ایجاد می کنند.

هنگامی که کلمات کلیدی مرتبط را برای صفحات خود پیدا کردید، آنها را در سراسر متن ادغام خواهید کرد. حتما از کلمات کلیدی در موارد زیر استفاده کنید:
- برچسب عنوان
- توضیحات متا
- سرفصل ها
- عناوین فرعی
- متن بدنه
با ادغام کلمات کلیدی هدف خود در سراسر، به موتورهای جستجو نشان می دهید که صفحه شما با نتایج جستجوی آن کلمات کلیدی مرتبط است. این یکی از بهترین استراتژیها برای کمک به رتبهبندی صفحات شما در نتایج مرتبط است.
4. URL های خود را بهینه کنید
اگر می خواهید سئو وردپرس را با موفقیت انجام دهید، باید URL های خود را بهینه کنید . URL های شما نقش مهمی در کمک به افزودن زمینه به جایی که موتورهای جستجو و بازدیدکنندگان وب سایت در سایت شما هستند ایفا می کنند.
تصور کنید روی صفحه ای از نتایج جستجو کلیک می کنید و به URL نگاه می کنید تا ببینید در کجای وب سایت کسب و کار هستید. اما تنها چیزی که می بینید ترکیبی از حروف و اعداد در URL است و هیچ ایده ای ندارید که در کجای وب سایت کسب و کار هستید.
اگر URL های خود را بهینه نکنید، این سناریو اغلب اتفاق می افتد .
برای اطمینان از اینکه موتورهای جستجو و بازدیدکنندگان وب سایت تصویر واضحی از مکان صفحه شما دارند، باید URL های خود را بهینه کنید. با دنبال کردن این مراحل میتوانید گزینه ایجاد یک URL سفارشی را تنظیم کنید:
- در پست یا صفحه خود روی Edit کلیک کنید
- روی نماد چرخ دنده کلیک کنید
- روی پیوند ثابت کلیک کنید
- اسلاگ URL خود را ویرایش کنید
با دنبال کردن این مراحل، می توانید یک URL سفارشی برای صفحات وب خود ایجاد کنید، و درک مکان آنها در وب سایت شما برای موتورهای جستجو و بازدیدکنندگان آسان تر می شود!
5. زمان بارگذاری وب سایت وردپرس خود را بهبود بخشید
اگر می خواهید بدانید که چگونه سایت وردپرس خود را با موفقیت بهینه کنید، زمان بارگذاری وب سایت خود را تجزیه و تحلیل کنید . این مورد جزییات مهمی است که در چک لیست سئوی وردپرس خود به آن نیاز دارید. وبسایتهای با بارگذاری آهسته سالانه 2.6 میلیارد دلار ضرر برای کسبوکارها از دست میدهند .
برای بررسی زمان بارگذاری فعلی وب سایت خود، از Google PageSpeed Insights استفاده کنید . این ابزار رایگان گزارش مفصلی در مورد آنچه که سرعت وب سایت شما را کند می کند به شما ارائه می دهد تا بتوانید بهبودها را انجام دهید.

مطمئن نیستید که چگونه پیشنهادات گوگل را پیاده سازی کنید؟ سرمایه گذاری در خدمات سرعت صفحه را در نظر بگیرید تا تیمی از متخصصان به شما کمک کنند تا زمان بارگذاری وب سایت خود را بهبود بخشید.
6. لینک های داخلی را به صفحات وردپرس خود اضافه کنید
یکی دیگر از اجزای مهم برای بررسی چک لیست سئوی وردپرس، پیوندهای داخلی است . پیوندهای داخلی به گوگل کمک می کنند تا صفحات دیگر را در وب سایت شما کشف کند، بنابراین می تواند آنها را بخزد و فهرست کند تا در نتایج جستجو ظاهر شوند.
لینک های داخلی
همچنین به جذب بازدیدکنندگان در وب سایت شما کمک کنید و آنها را تشویق کنید تا صفحات دیگر کسب و کار شما را بررسی کنند.
در اینجا چند نکته برای انجام موفقیت آمیز پیوند داخلی آورده شده است:
- مطمئن شوید که متن لینک لنگر شما حداقل دو کلمه است، بنابراین کاربران آن را از دست ندهند
- مطمئن شوید که متن پیوند لنگر به پیوند مرتبط است
- فقط یک بار به صفحات جداگانه پیوند دهید
- محتوای خود را با لینک ها زیاد نکنید و خواندن آن را سخت نکنید
7. تنظیمات دید وب سایت خود را بررسی کنید
یکی از موارد سریع که می توانید چک لیست سئوی وردپرس خود را بررسی کنید این است که مطمئن شوید وب سایت شما برای موتورهای جستجو قابل مشاهده است. اگر وب سایت شما برای موتورهای جستجو قابل مشاهده نیست، خزنده ها نمی توانند وب سایت شما را بخزند و فهرست کنند.
برای بررسی اینکه آیا وب سایت شما قابل مشاهده است، به تنظیمات بروید و روی Reading کلیک کنید .
یک دسته بندی با عنوان "مشاهده موتور جستجو" با یک چک باکس وجود خواهد داشت. اگر چک باکس دارای علامت باشد، باید علامت آن را بردارید تا موتورهای جستجو بتوانند وب سایت شما را بخزند و فهرست کنند.
8. نقشه سایت XML خود را ارسال کنید
بعدی در مورد نحوه بهینه سازی سایت وردپرسی ارسال نقشه سایت XML شما است . نقشه سایت XML طرحی است که تمام صفحات مهم وب سایت شما را فهرست می کند، بنابراین گوگل می تواند آن صفحات را بخزد و فهرست کند.
وردپرس به طور خودکار نقشه سایت XML را برای وب سایت شما ایجاد می کند، اما این ویژگی محدود است. شما نمی توانید کنترل کنید که کدام صفحات در نقشه سایت شما نمایش داده می شوند و کدام صفحه نمایش داده نمی شوند و استفاده از آن را دشوار می کند.
در عوض، از افزونه SEO خود برای کمک به ایجاد یک نقشه سایت XML سفارشی استفاده کنید. بسیاری از افزونه های برتر SEO که در بالا ذکر شده اند، سفارشی سازی نقشه سایت را ارائه می دهند
به عنوان مثال، اگر از افزونه Yoast SEO استفاده می کنید، ارسال نقشه سایت XML نسبتاً آسان است. فقط این مراحل را دنبال کنید:
- وارد وب سایت وردپرس خود شوید
- در منوی سمت چپ روی SEO کلیک کنید
- روی General کلیک کنید
- ویژگی ها را انتخاب کنید
- دکمه XML Sitemaps را تغییر دهید
- روی ذخیره کلیک کنید
با تکیه بر افزونه SEO خود، سفارشی کردن نقشه سایت XML خود را برای موتورهای جستجو برای شما آسان تر می کند.
9. سرفصل های صفحه وردپرس خود را بهینه کنید
در مرحله بعدی در چک لیست سئو برای وردپرس، شما می خواهید عناوین صفحه خود را بهینه کنید. عنوان صفحه شما اولین چیزی است که مخاطبان هنگام ورود به وب سایت شما می بینند. صرف نظر از اینکه این کاربران از چه صفحه ای بازدید می کنند، عنوان شما به ارائه زمینه کمک می کند.
موتورهای جستجو همچنین عناوین را برای درک زمینه صفحه شما می خزند، بنابراین ضروری است که برای بهینه سازی آنها زمان بگذارید.
برای ایجاد سرفصل های سئو پسند، بهترین روش ها را دنبال کنید:
- کلمه کلیدی هدف خود را در قسمت جلوی عنوان خود ادغام کنید
- عناوین دقیقی را ارائه دهید که به خوانندگان نشان می دهد چه چیزی را در صفحه انتظار دارند
- از پر کردن بیش از حد عناوین خود با کلمات کلیدی خودداری کنید
- فقط از یک تگ H1 برای عنوان صفحه خود استفاده کنید
پیروی از این بهترین شیوه ها به شما کمک می کند تا عناوینی ایجاد کنید که به سئوی وردپرس شما کمک می کند.
اگر میخواهید مردم را به بازدید از وبسایت وردپرس خود سوق دهید، باید تگهای عنوان و توضیحات متا خود را بهینه کنید. برای انجام صحیح سئوی وردپرس، باید تگهای عنوان و توضیحات متا خود را بهینه کنید تا افراد را برای کلیک بر روی لیست شما در رقابت ترغیب کنید.

بنابراین، چگونه میتوانید این برچسبها را برای افزایش کلیک بهینه کنید؟
بهترین روشها را برای برچسبهای عنوان دنبال کنید:
- کلیدواژه اصلی خود را تا حد امکان نزدیک به جلو قرار دهید تا ارتباط را نشان دهید
- در محدوده 60 نویسه بمانید، بنابراین عنوان شما صیقلی به نظر می رسد
- اطمینان حاصل کنید که برچسب عنوان شما با محتوای صفحه شما مرتبط است
- آن را خلاقانه و چشم نواز کنید، بنابراین مشتریان بالقوه می خواهند روی آن کلیک کنند
- از کلمات کلیدی مانند "رایگان" و "شگفت انگیز" استفاده کنید تا مشتریان بالقوه را برای کلیک کردن جذب کنید
این بهترین شیوه ها را برای توضیحات متا دنبال کنید:
- از کلمه کلیدی اصلی خود در توضیحات خود استفاده کنید
- از حد 155 کاراکتر فراتر نروید
- خلاصه ای از آنچه بازدیدکنندگان می توانند در صفحه شما انتظار داشته باشند ایجاد کنید
- با کلمات کلیدی زیاده روی نکنید
11. متن جایگزین را به تصاویر اضافه کنید
مورد بعدی که باید چک لیست سئوی وردپرس خود را بررسی کنید، اضافه کردن متن جایگزین به تصاویر است. متن جایگزین برای موتورهای جستجو و بازدیدکنندگان وب سایت بسیار مهم است زیرا زمینه را فراهم می کند.
موتورهای جستجو نمی توانند تصاویر را بخوانند، اما متن جایگزین شما به موتورهای جستجو کمک می کند تا تصویر را "خواندن" کنند. شما می توانید جزئیات آنچه در عکس وجود دارد را توضیح دهید، بنابراین موتورهای جستجو زمینه ای را که به صفحه شما اضافه می کند درک کنند.
برای کاربران، مزایا دو برابر است. اگر تصویری بارگذاری نشود، متن جایگزین نمایش داده میشود و زمینهای را در اختیار کاربران قرار میدهد که تصویر قرار است چه چیزی باشد. برای افرادی که از صفحهخوانها استفاده میکنند، صفحهخوانهای آنها میتوانند متن جایگزین تصویر را برای آنها بخوانند تا بدانند چه چیزی در صفحه است.
هنگام افزودن متن جایگزین، مطمئن شوید که توصیفی است و بر جزئیات تصویر تمرکز دارد. اگر غیرطبیعی است، سعی نکنید کلمات کلیدی را در آن قرار دهید.
12. هدف کاربر برای هر صفحه را مشخص کنید
آخرین موردی که باید چک لیست سئو وردپرس خود را برای وردپرس بررسی کنید، شناسایی هدف کاربر برای هر صفحه است. اگر میخواهید صفحات شما در نتایج جستجو رتبه خوبی داشته باشند، باید اطلاعاتی را که مخاطبان شما میخواهند ارائه دهید – – باید با هدف جستجو مطابقت داشته باشید.
بنابراین، چگونه تعیین می کنید که هدف چیست؟
به آنچه در حال حاضر در نتایج جستجو رتبه بندی شده است نگاه کنید. این وب سایت ها چه نوع اطلاعاتی را به اشتراک می گذارند؟ با دیدن اینکه کدام صفحات در نتایج جستجو رتبه بالایی دارند، میتوانید ایدهای درباره اطلاعاتی که باید در آن گنجانده باشید، جمعآوری کنید.
برای مثال، اگر فهرستهای 15 موردی متعددی را مشاهده کردید که در نتایج رتبهبندی میشوند، یک فهرست قالبی است که باید انتخاب کنید تا به صفحه شما کمک کند تا از رقبا برتری داشته باشد.
به کارشناسان WebFX اجازه دهید موارد را از چک لیست سئوی وردپرس شما بررسی کنند
همانطور که در این چک لیست سئو برای وردپرس مشاهده می کنید، بهینه سازی سایت وردپرس شما برای موتورهای جستجوگر بسیار انجام می شود. اگر برای بهبود وب سایت خود برای موتورهای جستجو به کمک نیاز دارید، WebFX اینجا برای شماست.
با بیش از 25 سال تجربه در سئو، ما می دانیم که برای کسب رتبه وب سایت شما چه چیزی لازم است. تیم ما متشکل از بیش از 500 متخصص سئو به شما کمک می کند تا وب سایت خود را برای به حداکثر رساندن نتایج بهینه کنید.
بخوانید: چک لیست سئو